Yandex Metrica

Sitede Ara

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin'in pozları Instagram'ı salladı! 'Rıfat'a yanlış yapma'

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin'in pozları Instagram'ı salladı! 'Rıfat'a yanlış yapma'

Gönül Dağı dizisinde Meryem'i canlandıran Sevilay Gültekin, oyunculuk performansıyla beğeni topluyor. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncunun son paylaşımları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin

23.01.2024, 19:00

TRT1'in cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı dizisi, bozkırın sıcak hikayelerini evimize getirmeye devam ediyor. Başrollerinde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Gülsim Ali, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya, Ecem  Özkaya gibi isimlerin rol aldığı Gönül Dağı dizisi her hafta reytinglerin zirvesinde yer alıyor.

Dizide Hüseyin Sevimli'nin canlandırdığı Rıfat karakteriyle Sevilay Gültekin'in oynadığı Meryem'in aşkı seyirciler tarafından ilgiyle izleniyor. Ameliyatla gözleri açılan ve Rıfat'ı gördükten sonra soğuk davranan Meryem, geniş bir kitleden tepki görüyor.

Oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Sevilay Gültekin, güzelliğiyle de beğeni topluyor. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.  Vintage tarzıyla verdiği pozlarla dizideki halinden oldukça farklı görünen oyuncu, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Güzel oyuncuya "Rıfat kırmızı çizgimizdir Meryem", "Rıfat'ı üzme Meryem", "Güzelliğine laf söyleyen çarpılır", "Değişik bir güzelliği var" gibi yorumlar geldi. Rıfat'la ilgili birçok yorumun gelmesi sonrası oyuncu paylaşımına "Meryem ile Sevilay'ı karıştırmayın arkadaşlar bu bir dizi biliyorsunuz değil mi" notunu yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading