Yandex Metrica

Gönül Dağı'nın Mihriban'ı pembe taytıyla poz verdi, görenler tanıyamadı! 'Su gibisin'

Gönül Dağı'nın Mihriban'ı pembe taytıyla poz verdi, görenler tanıyamadı! 'Su gibisin'

TRT1'in reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamları evlere konuk oluyor. Dizide Hande Nur Tekin, Rıfat'ın karısı Mihriban karakteriyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla konuşulan genç oyuncu, son paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin

30.03.2024, 22:08

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk gibi isimlerin bir araya geldiği Gönül Dağı dizisi, hem hikayesiyle hem oyuncu kadrosuyla gönüllere taht kuruyor. Diziden bazı oyuncular ayrılırken, yeni isimler de hikayeye dahil oluyor. Son olarak diziye Rıfat'ın eşi Mihriban rolünde Hande Nur Tekin dahil oldu. Tekin, Mihriban karakterinin Rıfat'a olan desteği nedeniyle izleyiciler tarafından seviliyor.

Başarılı oyuncu, oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Tekin, Instagram'da yaptığı son paylaşımla da çok konuşuldu. 

Pembe taytı ve spor tarzı ile dikkat çeken genç oyuncu, güzelliğiyle adeta takipçilerini büyüledi. Dizide canlandırdığı köylü güzeli karakterinden eser olmayan Tekin'i görenler tanımakta güçlük çekti.

İşte Gönül Dağı'nın güzeller güzeli Mihriban'ı Hande Nur Tekin'in Instagram pozları...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading