Yandex Metrica

Gökhan Çıra: Selin'e verdiğim sözü tutamadım

Gökhan Çıra: Selin'e verdiğim sözü tutamadım

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra geçtiğimiz günlerde boşandı. Eski futbolcu, ayrılığa dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:02

Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra, 2019 yılıdna dünyaevine girmişti. Çift, 10 Eylül'de tek celsede boşandı. Gazete Magazin'e konuşan Gökhan Çıra, evliliği ve boşanmasına dair açıklamalar yaptı. Çıra, haberlerde iddia edildiği gibi ihanet durumunun söz konusu olmadığını dile getirdi.

"ANLAŞAMAMAYA BAŞLADIK"

Dost olarak ayrıldıklarını ifade eden Çıra, "Bütün gün beraberdik, artık anlaşamamaya başladığımızı anladık. Biraz daha zaman verseydik kötü ayrılabilirdik. İşlerimiz ortak, ofiste karşılaşıyoruz." diye konuştu. Eski futbolcu, "Selin'i tanıdığımda Instagram'daki takipçisi benden azdı. Çok eski tanışıyoruz. Çok şey atlattık. Herkese karşı dik durduk." dedi.

"SELİN'İ TANIDIĞIMDA HİÇBİR ŞEYİ YOKTU"

Çıra, mal paylaşımı hakkında şunları söyledi:

"Selin'i tanıdığımda hiçbir şeyi yoktu. Benim de yoktu ama çok şükür profesyonel futbolcuydum. Selin'in ne işi vardı, ne güzellik merkezi. Bizim insanımız bilmeden dışarıdan konuşmayı çok seviyor.. Biz her şeyi en baştan beraber yaptık. O reklamını girdi, ben başında durdum. Şirketimizde Selin ön planda, ben arka plandaydım."

"ÇOCUK SÖZÜMÜ TUTAMADIM"

"Bizim hayattan tek istediğimiz şey çocuktu." ifadelerini kullanan 25 yaşındaki futbolcu, "Hayatım boyunca Selin'e verdiğim her sözü tuttum. Bir tek çocuk sözümü tutamadım. Demek ki Allah istemedim, vardır bunda da bir hayır." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading