Yandex Metrica

Gökçe Bahadır'dan şaşırtan itiraf! Hangi tarihi karakteri canlandırmak istediğini açıkladı

Gökçe Bahadır'dan şaşırtan itiraf! Hangi tarihi karakteri canlandırmak istediğini açıkladı

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Emir Ersoy ile dünyaevine giren oyuncu Gökçe Bahadır, bir dergye röportaj verdi. Evlilikle ilgili hislerini anlatan oyuncu, canlandırmak istediği tarihi karakteri de açıkladı.

Magazin

07.04.2024, 11:41

Şimdilerde Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alan Gökçe Bahadır, bir süredir birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Emir Ersoy'la 25 Şubat'ta nikah masasına oturdu. Alaçatı'da gerçekleştirilen bir törenle dünyaevine giren oyuncu, Alem dergisinin bu haftaki kapağına konuk oldu.

Evlilikle ilgili hislerini anlatan Bahadır, "Çok heyecanlıyız ve çok mutluyum, sevdiğim insanla hayatımı birleştirdim. Farklı heyecanlar. Dilerim her şey gönlümüzce olur. Birlikte mutluluğumuzun artmasını diliyorum." dedi.

"SABİHA GÖKÇEN'İ CANLANDIRMAK İSTERİM"

"Hayatını canlandırmayı hayal ettiğiniz biri var mı?" sorusu üzerine güzel oyuncu, "Açıkçası ilk aklıma gelen Sabiha Gökçen, onun hayatını canlandırmayı isterdim." diye konuştu. Oyunculukta kendisini en çok şaşırtan ve zorlayan konular üzerine ise "İstediğin bir şeyi tutkuyla yapmaya karar verdiğinde o işin zorlukları hiç göz önünde olmuyor. Çok sevdiğim bir işi yapmaya karar verdim. Benim için hiçbir zorluğu önemli değildi. Bu sadece bir iş değil, bir yaşam biçimi." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading