Yandex Metrica

Gittiği mekanda darp edilmişti! Ceyhun Fersoy olayların perde arkasını anlattı

Gittiği mekanda darp edilmişti! Ceyhun Fersoy olayların perde arkasını anlattı

Seksenler dizisinde Şahin karakterini canlandıran Ceyhun Fersoy, önceki akşam eşiyle gittiği mekanda darp edildi. Sosyal medya hesabından o anlara ilişkin paylaşımda bulunan oyuncu, olayların perde arkasını anlattı

Magazin

14.02.2024, 21:47

Seksenler dizisinde canlandırdığı Şahin karakteriyle tanınan Ceyhun Fersoy, eşi ve arkadaşlarıyla önceki gece Cihangir'de bir mekana gitti. Mekanda hesabı öderken çıkan arbedede darp edilen Ceyhun Fersoy'un kaşı patladı ve dikiş atıldı. Olayı sosyal medyadan duyuran oyuncu, yaşananlara dair ilk kez konuştu.

"EŞİMİN PSİKOLOJİSİ HİÇ İYİ DEĞİL"

Hürriyet'e konuşan oyuncu, olayla ilgisi olmadığını belirterek "Olayın bizle alakası yoktu, tam hesabımızı ödedik dışarıya çıkarken bir arbede oldu. Eşim Begüm de bu durumdan etkilendi. Yaşanan kavgadan sonra eşimin de psikolojisi hiç iyi değil. Olay yargıya taşındı, çok üzgünüz. Bizi en çok etkileyen psikolojik durum oldu" diye konuştu.

"GEREĞİNİ AVUKATLARIM YAPACAK"

Olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Fersoy, "Dün yaşanan tatsız olaydan sonra benim için olay kapanmıştır. Bundan sonra gereğini avukatlarım yapacaktır." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading