Yandex Metrica

Gelin oluyor! Dilan Çiçek Deniz duyurdu: Tarih bile belli

Gelin oluyor! Dilan Çiçek Deniz duyurdu: Tarih bile belli

Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam bir ödül törenine katıldı. Geçtiğimiz aylarda İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson'dan evlilik teklifi alan Deniz, evlenecekleri tarihi açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 18:48

Çukur, Alev Alev, Yarım Kalan Aşklar gibi projelerde rol alan Dilan Çiçek Deniz, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Son günlerde değiştirdiği imajı ve sarı saçlarıyla çok konuşulan Deniz, bir süredir aşk yaşadığı İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'dan sürpriz bir evlilik teklifi almıştı.

Posta'nın haberine göre Deniz, dün akşam bir ödül töreninde objektiflere yansıdı. Oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Evlilik hazırlıklarına devam eden Dilan Çiçek Deniz, sevgilisiyle yaz aylarında nikah masasına oturmayı planladıklarını belirtti. 

"KOCAM" YORUMU OLAY YARATTI

Aşkları dolu dizgin devam eden çiftten Dilan Çiçek Deniz, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor. Oyuncunun son paylaşımına sevgilisi Saevarsson'dan 'Karım' yorumu gelirken, güzel oyuncu da 'Kocam' şeklinde cevap verdi. İkilinin bu diyalogu sosyal medyada gündem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading