Yandex Metrica

Gecenin Ucunda dizisine beklenmedik isim! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun arasına girecek

Gecenin Ucunda dizisine beklenmedik isim! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun arasına girecek

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun başrolünde bir araya geldiği Gecenin Ucunda dizisi geçtiğimiz gün sete çıktı. Dizinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oldu.

Magazin

23.01.2024, 19:40

Star TV'nin yeni dizisi Gecenin Ucunda'nın oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Peride Celal'in aynı adlı romanından uyarlanan dizi, Salı günü sete çıkmıştı. Senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün kaleme aldığı dizi, bir aşk hikayesini anlatacak. Dizide Ahmet karakterine hayat verecek isim için uzun süredir arayış sürüyordu. O isim nihayet belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin kadrosuna Ahmet'i canlandırması için Sarp Levendoğlu ile anlaşma sağlandı. Ahmet, Macide ve Kazım'ın arasına girecek. 

Gecenin Ucunda'nın oyuncu kadrosunda Atagül ve Doğulu'ya Özge Özder, Tuba Ünsal, Zuhal Olcay, Kaan Taşaner, Bertan Asllani, Bestemsu Özdemir, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Gonca Yakut, Aysun Metiner, Aleyna Özgeçen, Hazal Şenel, Abdülkerim İlhan, Seyda Bayram, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Cem Avnayim, Kuzey Kaya, Oya Ünal, Ubeyt Ünal gibi isimler eşlik edecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading