Yandex Metrica

Sitede Ara

Gamze Özçelik'e dolandırıcı şoku! Sosyal medya hesabından ifşa edip takipçilerini uyardı

Gamze Özçelik'e dolandırıcı şoku! Sosyal medya hesabından ifşa edip takipçilerini uyardı

Oyunculuğu ve modelliği bırakarak bambaşka bir hayat yaşamaya başlayan Gamze Özçelik, yaptığı insani yardımlarla dikkat çekiyor. Özçelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerini dolandırıcılara karşı uyardı.

Magazin

14.03.2024, 20:03

Tatlı Hayat, Arka Sokaklar, Canan gibi dizilerde rol alan Gamze Özçelik, bir süre önce oyunculuk ve modelliği bırakmış, bambaşka bir hayat yaşamaya başlamıştı. Değişimiyle herkesi şaşırtan Özçelik, şimdilerde Umuda Koşanlar Derneği çatısı altında insani yardımlar yapmaya devam ediyor. 

Özçelik, kendi adını kullanarak sosyal medyada bağış toplayanlara karşı takipçilerini uyardı. Hesabı ifşa eden Özçelik, adli süreci başlattıklarını duyurdu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"ŞAHIS İSMİNE BAĞIŞ İSTEYENLERE PARA GÖNDERMEYİN"

Özçelik, paylaşımında "Bu üçkağıtçı beni engellemiş. Çünkü ismimi kullanıp para toplamaya devam ediyor. Bilmiyor ki takip eden ve özelde konuştuğu birçok kişi benim avukatlarım ya da yakınım. Adli süreci başlattık. Gerekli mercilerle iletişime geçtik." dedi.

Bağış yapmak isteyenleri de uyaran ünlü isim, "Hiçbir zaman şahıs ismine bağış isteyenlere para göndermeyiniz! Bağışı istediğinizde yalnızca yardım toplama izni olan ‘Umuda Koşanlar Derneği’ hesap adıyla  bağışta bulunabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading