Yandex Metrica

Feyza Aktan'ın Özcan Deniz'e saldırdığı görüntüler ortaya çıktı!

Feyza Aktan'ın Özcan Deniz'e saldırdığı görüntüler ortaya çıktı!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki velayet davasının dördüncü duruşması bugün görüldü. Mahkemenin ardından Feyza Aktan'ın Özcan Deniz'e saldırdığı görüntüler ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 18:10

Özcan Deniz ve Feyza Aktan, 2018 yılında nikah masasına oturmuş ancak 2019 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Geçtiğimiz günlerde Feyza Aktan'ın evine çocuğunu görmek için gelen Özcan Deniz'i darp ettiği iddia edilmişti. İkili arasındaki kavgaya dair görüntüler ortaya çıktı.

TOKAT ATIP TİŞÖRTÜNÜ YIRTIYOR

Görüntülerde ünlü şarkıcının Aktan'ın tokatı karşısında şaşırdığı görülüyor. Saldırmaya devam eden Aktan, Özcan Deniz'in tişörtünü yırtıyor. Deniz'in kavga sırasında "Çocuğa vurma" dediği duyuluyor.

Olayın ardından Özcan Deniz'in şikayetçi olduğu, Aktan hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

"SEN HIRS VE ÇIKAR KAPISI DEĞİLSİN"

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'a açtığı velayet davasının dördüncü duruşması bugün görüldü. Tanıkların dinlendiği duruşmada karar çıkmadı. Mahkeme sonrası Özcan Deniz'den manidar bir paylaşım geldi. Şarkıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sen evlatsın... Kişilik hakları olan bir bireysin. Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi kredi kartı değilsin! Senin küçük bedeninin arkasına sığınıp bunları yapan herkes, kimliği ne olursa olsun bize akıttıkları her damla göz yaşımızın hesabını yargı karşısında verecekler canım oğlum! Bastığın toprağa, aldığın nefese kurban olacak güçlü bir baban var senin."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading