Yandex Metrica

Ezgi Mola'dan dikkat çeken Musa Orhan paylaşımı! 'Sayın hakim eğer doğruysa...'

Ezgi Mola'dan dikkat çeken Musa Orhan paylaşımı! 'Sayın hakim eğer doğruysa...'

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, cinsel saldırı suçundan yargılanan Musa Orhan'ın ceza almasının ardından sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:24

Siirt'te İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan uzman çavuş Musa Orhan davasında karar belli oldu. Musa Orhan hakkında "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan açılan davanın 5'inci duruşması Siirt 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Mahkeme, Orhan'ın 10 yıl hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti. Oyuncu Ezgi Mola, Musa Orhan'ın cezasının açıklanmasının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Mola, "Sayın hakim eğer bu doğru ise adalete olan inancımızı bir nebze olsun geri getirdiğiniz için size minnettarım. Daha nice böyle adil kararlar vereceğiniz günlerimiz olsun inşallah." ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Ezgi Mola, Musa Orhan'ın yargılanmasının devam ettiği sırada sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu. Orhan'ın avukatı Ezgi Mola'nın paylaşımıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma sonrası hazırlanan iddianamede Mola'nın "sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve hakaret suçu"ndan 2 yıl 4 aya kadar hapsi istenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading