Yandex Metrica

Evlilik yolunda ilk adımı atan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'den ilk paylaşım! Dikkat çeken detay

Evlilik yolunda ilk adımı atan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'den ilk paylaşım! Dikkat çeken detay

Kısa bir ayrılığın ardından yeniden bir araya gelen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir dün akşam evlilik yolunda ilk adımı attı. Sürpriz bir organizasyon düzenleyen Koç, Demet Özdemir'e evlenme teklif etti. Çiftten ilk paylaşım da geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:49

Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, sık sık magazin gündeminde kendilerine yer buluyor. Yeni yıl öncesi birlikte aşıklar şehri Paris'e giden çift, tatil dönüşü sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almıştı.

Oğuzhan Koç'un O Ses Türkiye finalinde durgunluğunu fark eden juri üyeleri ise "Araya girelim" diyerek ikiliyi barıştırmak istemişti.  Ayrılığa dayanamayan Oğuzhan-Demet çifti, geçtiğimiz günlerde ilişkilerine bir şans daha verdi.

14 ŞUBAT SÜRPRİZİ

Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü için düzenlediği organizasyonda sevgilisine büyük bir sürpriz yaptı. Güzel oyuncuyu evinden lüks bir araçla alan Koç, Sarıyer'de bir otele götürdü ve Özdemir'e evlenme teklif etti. Özdemir ise "Evet" yanıtını verdi.

BARIŞMA SONRASI İLK PAYLAŞIM

Nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, barışmanın ardından sosyal medya hesaplarından ilk kez birlikte paylaşımda bulundu. İkilinin dün gecede çekilen bir pozlarını sosyal medyadan aynı anda ve aynı notla paylaşması dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading