Yandex Metrica

Sitede Ara

'Evlat edindim' demişti! Bakanlık açıkladı: Selin Ciğerci'ye soruşturma başlatıldı

'Evlat edindim' demişti! Bakanlık açıkladı: Selin Ciğerci'ye soruşturma başlatıldı

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci boşandığı eşi Gökhan Çıra'yla evlatlık edindiğini ifade etmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konu ile ilgili açıklama yaptı.

Magazin

23.01.2024, 20:22

Selin Ciğerci, boşandığı eşi Gökhan Çıra'yla evlatlık edindiğini açıklaması çok konuşuldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konu hakkında soruşturma başlattığını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

 Sosyal medya fenomeni, evlatlık edinmesiyle ilgili duygularını Instagram'dan paylaşmıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı. Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, "Basında ve sosyal medyada “Selin Ciğerci’nin evlat edindiğine ilişkin” haberler ve paylaşımlarla ilgili açıklama yapılması gereği duyulmuştur. Haberde ismi geçen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra tarafından Bakanlığımıza evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır. Cumhuriyet Başsavcılığına, habere konu iddiaların araştırılması, olayın tarafı olabilecek ilgililer hakkında adli soruşturma ve çocukla ilgili sosyal inceleme yapılması adına gerekli tüm tedbirlerin alınması için başvuruda bulunulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. Ciğerci, Saadet Selenay Çıra adını verdiğini kızını yurt dışından evlatlık edindiğini söylemişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading