Yandex Metrica

Eski eşini darp ettiği iddia edilen Özcan Deniz hakim karşısına çıktı

Eski eşini darp ettiği iddia edilen Özcan Deniz hakim karşısına çıktı

Şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiasıyla yargılandığı davada bugün hakim karşısına çıktı. Deniz, suçlamaları reddetti.

Magazin

23.01.2024, 17:58

Feyza Aktan, eski eşi Özcan Deniz'in kendisini darp ettiğini iddia ederek şikayetçi olmuştu. Deniz hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı ve 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava duruşması bugün İstanbul 21. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Deniz ve Aktan, duruşmada avukatlarıyla birlikte hazır bulundu.

"ŞİDDET İDDİALARINI REDDEDİYORUM"

"Şiddet uyguladığıma dair iddiaları reddediyorum. Boşanma sürecinde olduğumuz için bu iddiaların başka amacı olduğunu düşünüyorum. Şikayetçi ile aramızda velayet davası var, beni zor duruma düşürmek için yapmaktadır. Bahsi geçen anlarda davacının da reddedemeyeceği, o anlarda yanımızda olan tanıkların dinlenmesini isterim." dedi.

"FİZİKSEL TEMASTA BULUNMADIM"

Almanya'dayken odanın kapısını çaldığını ve çocuğu aldığını doğrulayan Deniz, "Hiçbir şekilde fiziksel temasta bulunmadım. Feyza’nın oradaki amacı olayı polise intikal ettirmekti. Çocuk o zaman daha küçüktü. Boşanma davasını da ben açtım. Şiddet gören bir kadın olarak boşanma davası açmadı." şeklinde konuştu.

"DARP GİRİŞİMİNDE BULUNMADIM"

Olay günü Feyza Aktan'ın annesiyle tartıştığını belirten Deniz, "Hatta annesine tencere, tava fırlattı. Ben de annesini korudum. Herhangi bir darp girişiminde bulunmadım. Hastane raporunun da nasıl alındığı belli değildir. Türkiye’ye dönüldükten bir gün sonra alınmıştır. Şaibelidir." dedi. Şarkıcı, Feyza Aktan'ın kendisine zarar veren birisi olduğunu, raporu kendisine zarar verdikten sonra almış olabileceğini söyledi.

"BOĞAZIMDAN TUTUP DUVARA DAYADI"

Mahkemede beyanı sorulan Aktan, henüz hamileyken tartıştıkları sırada şarkıcının kendisini boğazından tutup duvara dayadığını ve yere ittiğini söyledi. Vücudunda iz bırakacak kadar darp etmediği için rapor alamadığını söyleyen Aktan, "O dönemde darp raporu alacak kadar iz olsaydı da rapor almazdım. Çünkü çocuk olacaktı. Ona karşı sorumluluğum vardı. Çocuğum dünyaya gözlerini açacağı zaman anne babası ayrı olsun istememiştim. O zaman darp raporu almadığım için pişman oldum." dedi.

"ERKEK Mİ GÖRMEK İSTİYORSUN DEDİ, TOKAT ATTI"

2019 yılında Almanya'da yaptıkları tatil sırasında yaşadıklarını anlatan Aktan, "Yatağın üzerinde oturuyordum. ‘Erkek mi görmek istiyorsun?’ diyerek tokat attı. Yere düştüm. Yerdeyken bana vurmaya devam etti. Balkona kaçtım çığlık atmaya başladım. Balkondayken eline sigara aldı. Yüzüme söndürmesinden korkup sigarayı bırakmasını isteyerek odaya kaçtım. Almanya’da yabancı dilim olmadığı için rapor alamadım." şeklinde konuştu.

"HAPSE ÇARPTIRILSIN DEMİYORUM"

Aktan, şiddet görmesine rağmen neden Özcan Deniz ile yaşamaya devam ettiği sorularına ise çocuğuna karşı sorumluluğu nedeniyle olduğunu söyledi. Şikayette bulunmadığı için çamut atmakla yaftalandığını söyleyen Aktan, "Şimdi ciddi bir ceza alsın demiyorum. Hapse çarptırılsın gibi bir şey demiyorum. Çocuğum için. Sadece yaptıklarının karşılığını görmesini istiyorum. Şikayetçiyim." diye konuştu.

Mahkeme, tanıkların bir sonraki duruşmada dinlenmesi için duruşmayı erteledi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading