Yandex Metrica

Eşine ihanet edip yuvasını yıkmıştı! Güven Kıraç'ın sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı! O detay 'pes' dedirtti

Eşine ihanet edip yuvasını yıkmıştı! Güven Kıraç'ın sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı! O detay 'pes' dedirtti

Güven Kıraç, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle sarmaş dolaş yakalanmış, ihanet nedeniyle yuvasının yıkıldığı öğrenilmişti. Oyuncunun 12 yıllık evliliğini bitirmesine neden olan yasak aşkının kim olduğu ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 20:00

Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu Güven Kıraç, geçtiğimiz ay Beyoğlu'nda genç bir kadınla sarmaş dolaş yakalanmıştı. Ünlü isim, birkaç gün önce de sevgilisiyle sokakta öpüşürken görüntülendi. Oyuncunun 12 yıllık eşi Başak Kıraç'ın ihanet sonrası boşanma davası açtığı ve boşandıkları öğrenilmişti. 61 yaşındaki Kıraç'ın sevgilisinin kim olduğu merak konusu olmuştu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

ESKİ EŞİYLE BİRLİKTE GİTTİKLERİ YERDE ÇALIŞIYOR

Ünlü oyuncunun sevgilisinin Merve Topugil olduğu, genç isimle sunuculuğunu yaptığı gezi programının şehir dışı çekimleri sırasında yakınlaştıkları öğrenildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Merve Topugil, Güven Kıraç’la eski eşi Başak Kıraç’ın da sık sık gittiği ünlü bir otelin yeme içme ve misafir ilişkileri bölümünde çalışıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading