Yandex Metrica

Eşi tarafından ihanete uğrayan Burak Sergen sessizliğini bozdu

Eşi tarafından ihanete uğrayan Burak Sergen sessizliğini bozdu

Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen, dört ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldı. Oyuncu, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:05

Oyuncu Burak Sergen, dört ay önce Nihan Ünsal ile nikah masasına oturmuştu. Ancak geçtiğimiz günlerde ihanet iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Nihan Ünsal'ın, oyuncuyu iş insanı Özer Kocer ile aldattığı öne sürüldü. İddialardan kısa süre sonra Ünsal ile Kocer'in fotoğrafları ortaya çıktı.

Aldatıldığını çıkan haberlerden öğrenen ve fotoğrafları görünce büyük üzüntü duyan oyuncu, eşine boşanma davası açıyor. İşleri nedeniyle İzmir'de yaşayan eşinin İstanbul'da olduğundan haberi olmayan oyuncu, "Çok üzgünüm ve sarsıldım. Bu bir aldatma. Aldatıldım, doğru. Artık yargı sürecindeyiz. Dava açıyorum. Avukatım bütün delilleri belgeleriyle sunacak" diye konuştu.

"DERİN BİR HAYAL KIRIKLIĞI VE ÜZÜNTÜYE GÖMÜLDÜ"

Diğer yandan Burak Sergen'in avukatı da sosyal medya üzerinden olaya ilişkin yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Nihan Ünsal Sergen ile ilgili 05.10.2021 tarihinde yazılı, görsel ve sosyal medyada çıkan haberler ve görsel medyada yayınlanan fotoğraflar, müvekkilim ve yakın çevresinde şaşkınlık ve şok etkisi yaratmıştır. Bilindiği üzere kısa bir süre önce ağır derecede Covid geçirerek uzun bir tedavi sürecinden çıkan ve derhal rol aldığı dizinin çekimlerine, işine dönen müvekkilim henüz rahatsızlığının verdiği etkiyi bile atamamışken, çok güvendiği ve aşkla bağlı olduğu eşi Nihan Ünsal Sergen'in yazılı ve görsel basına yansıyan ihanet görüntüleri ile sarsılmış, derin bir hayal kırıklığı ve üzüntüye gömülmüştür."

"FOTOĞRAFLAR ESKİ" DEMİŞTİ

İhanet görüntüleri ortaya çıkan Nihan Ünsal ise ilk kez açıklamada bulunmuş, görüntülerin eski olduğunu söylemişti. Ancak fotoğrafların 1 ve 2 Ekim tarihlerinde çekildiği ortaya çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading