Yandex Metrica

Erol Köse bombayı patlattı! Nez'le ilgili iddiası ağızları açık bıraktı! 'Davut Güloğlu ile sahnede...'

Erol Köse bombayı patlattı! Nez'le ilgili iddiası ağızları açık bıraktı! 'Davut Güloğlu ile sahnede...'

Erol Köse, son günlerde yaptığı yorumlarla sık sık gündeme geliyor. Köse, Gülşen ile ilgili söylediklerinin ardından şimdi de Nez hakkındaki itirafı gündem oldu.

Magazin

05.04.2024, 10:41

Yapımcı Erol Köse, son günlerde ünlü isimlerle ilgili yaptığı yorumlarla sık sık tartışma yaratıyor. Köse, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un konuğu oldu. Ünlü yapımcı, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Gülşen hakkında yaptığı paylaşımla gündeme gelen Erol Köse, bu kez Nez'i hedef aldı. Nez'i dansözlükten alıp şarkıcı yaptığını söyleyen Köse, şarkıcının kendisiyle ilgili söylediği sözlere de sert şekilde karşılık verdi.

"DAVUT GÜLOĞLU İLE SAHNEDE ÖPÜŞÜP HALAY ÇEKİYORDU"

Köse, "Ben şunu kaldıramıyorum ben seni star yapmışım. Ayda 50 işe gidiyordu para basıyordu. Beni aradılar Davut Güloğlu'yla öpüşüp halay çekiyor, çağırdım bunları, biz seviyoruz birbirimizi. Dedim ki; Davut sen evlisin! Boşanmak üzereyim yalanını yıllardır söylüyor. Nez'e de sen büyüyü bozdun sana bir şey yapmam artık dedim. Sonra barıştık çok da sevdiğim bir arkadaşım" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading