Yandex Metrica

Erkan Özerman hakkında skandal bir iddia daha: Bana öpücük yolladı

Erkan Özerman hakkında skandal bir iddia daha: Bana öpücük yolladı

Best Model yarışmacılarının Erkan Özerman iddiaları devam ediyor. Bir destek açıklaması da Furkan Şahin'den geldi. Şahin, "Erkan Özerman bana öpücük yolladı" dedi.

Magazin

01.04.2024, 22:52

Best Model Kurucu Başkanı Erkan Özerman hakkındaki iddialara destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. Elmaz Yılmaz ve Barış Arslan'ın açıklamalarının ardından Tolga Tunca, Oğuzhan Dalsız ve Mahir Şahin'den de destek açıklaması geldi. Şimdi ise Furkan Şahin çok konuşulacak iddialar ortaya attı.

"BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ, KONUŞAMADIM"

Furkan Şahin, "Ben takım elbiseyi giyerken karşımdaydı, önce öpücük yolladı. Sonra yanına çağırdı, çök dedi ve elimi tuttu. Sonra yüzümü çevirdi baktı 'Sende dizi filmlerde oynayacak yüz var' dedi. Ben seni şimdi hatırladım, yarı finalde görmüştüm ben seni istiyorum dedi. Bunu birkaç kere söyledi. Boğazım düğümlendi, konuşamadım." diye konuştu.

"PERDELERİ KAPATTI, MASAJ YAPMAMI İSTEDİ"

Elemelere katılamayan Arda Büyük ise Erkan Özerman'ın kendisini bizzat görüşmeye davet ettiğini belirterek "'Seni neden çağırdım biliyor musun?' dedi, 'bilmiyorum' dedim. 'Başvurunu kaçırmışsın dosyana baktım. Yan ofise geç' dedi, geçince perdeler kapatıldı.

Üstümü çıkarıp slip mayoyla yürümemi istedi. Ölçü almak istedi, ben bunu bahane olarak görüyorum. 'Şimdi ben buraya uzanacağım ve bana masaj yapacaksın' dedi. Yanlış anladığımı düşündüm. 'Anlamadım Erkan Bey?' dedim. 'Anlamayacak bir şey yok oğlum, uzanacağım ve masaj yapacaksın. Ne sandın?' dedi. Ben orada şoku atlatmaya çalışıyorum ne demeliyim, ne yapmalıyım. Bir hayalin sonlanma noktası orası, o anlatılmaz bir hal." ifadelerini kullandı.

Özerman'ın istediğini yapmayan adayların dereceye girmesini engellediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading