Yandex Metrica

Emir Ersoy ile nikah masasına oturan Gökçe Bahadır'ın gelinliğinin fiyatı belli oldu!

Emir Ersoy ile nikah masasına oturan Gökçe Bahadır'ın gelinliğinin fiyatı belli oldu!

Oyuncu Gökçe Bahadır, müzisyen Emir Ersoy ile dünyaevine girdi. İzmir Alaçatı'da gerçekleştirilen düğün töreninde oyuncu, iki farklı gelinlik giydi. Güzel oyuncunun gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 18:53

Şimdilerde Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alan Gökçe Bahadır, Sezen Aksu'nun proje albümünde birlikte çalışıp aşk yaşamaya başladığı Emir Ersoy ile dün Alaçatı'da düzenlenen törenle hayatını birleştirdi. Oyuncunun şahitliğini Tuğba Ebren, Gülay Sütçü, Ahmet Koraltürk ve Cansu Tosun yaptı. Ersoy'un nikah şahitleri ise Veli Çelik, Volkan Öktem, Kenan Doğulu ve Eylem Pelit oldu. 

Züleyha Kuru imzalı gelinlik ve damatlıkla dikkat çeken ünlü çiftin heyecanı kameralara yansıdı. İkilinin Gökçe Bahadır'ın devam eden dizisi nedeniyle balayı yapamayacağı öğrenildi. 

GELİNLİĞİN FİYATI 85 BİN TL

Gelinliğini set aralarında baktığını söyleyen oyuncu, straplez gelinlik, siyah tül eldiven, kısa duvak ve siyah kuşak kullanmayı tercih etti. Züleyha Kuru, 'Kim Nerden Aldı' isimli Instagram sayfasına yaptığı açıklamada gelinliğin 85 bin TL olduğunu açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading