Yandex Metrica

Emine Ün'ün kız kardeşi ve eski eşi Tolga Karakaş aşk mı yaşıyor? Ünlü isimden jet açıklama geldi

Emine Ün'ün kız kardeşi ve eski eşi Tolga Karakaş aşk mı yaşıyor? Ünlü isimden jet açıklama geldi

Geçtiğimiz yıl boşanan Emine Ün ve Tolga Karakaş'la ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Tolga Karakaş'ın baldızı Mine Ün ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Emine Ün, kardeşiyle görüşmediğini söyledi.

Magazin

04.03.2024, 01:29

Oyuncu Emine Ün ve geçtiğimiz yıl Nisan ayında boşandığı eşi Tolga Karakaş'la ilgili ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün ile eski eşi Tolga Karakaş'ın aşk yaşadığı öne sürüldü. 

İkilinin boşanmasının ardından Mine Ün ile Karakaş'ın aşk yaşamaya başladığı, Caddebostan'da tuttukları evde birlikte yaşamaya başladıkları iddia edildi.

Magazin dünyasını sarsan iddianın ardından Emine Ün'den açıklama geldi. Avukatı aracılığıyla basın açıklaması yapan Ün, kız kardeşiyle bir süredir görüşmediğini ve özel hayatıyla ilgili bir bilgiye sahip olmadığını söyledi. 

"ÖZEL HAYATLARIYLA İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ DEĞİLDİR"

Açıklamada, "Öncelikle belirtmek gerekir ki, müvekkil Emine Ün ve eski eşi Tolga Mustafa Karakaş, herhangi bir üçüncü şahsın dahili olmaksızın, saygı ve hoşgörü çerçevesinde anlaşarak evliliklerini sonlandırmışlardır. Müvekkil, ailevi bir takım sebeplerle bir süredir iletişim içinde olmadığı kardeşi Mine Ün'ün özel hayatıyla ilgili bilgi sahibi olmadığı gibi, hiçbir ihtilaf içinde olmadığı eski eşi Tolga Mustafa Karakaş'ın özel hayatı hakkında da herhangi bir bilgiye sahip değildir." ifadeleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading