Yandex Metrica

Elenmekten kılpayı kurtuldu! Yarışmaya o hakkını kulanarak devam etti

Elenmekten kılpayı kurtuldu! Yarışmaya o hakkını kulanarak devam etti

ATV ekranlarının bilgi yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de Mehmet Bilgin adlı yarışmacı ekranlara damgasını vurdu. elenmesine ramak kala joker hakkını kullandı ve seyirciler yüzde 97 verdiği şıkkı seçen yarışmacı son anda elenmekten kurtuldu. işte detaylar..

Magazin

28.03.2024, 17:23

Ekranların sevilen biligi yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster ATV ekranlarında seyirciyi yine ekrana kitledi.Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yarışmada Mehmet Bilgin adlı yarışmacı damgsını vurdu.Bilgin, elenmesine son saniye kala seyircinin oy verdiği şıkkı seçerek elenmekren son anda kurtuldu.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

KİM MİLYONER OLMAK İSTER NE?

2 Ağustos 2011 tarihinden beri atv'de yayımlanan Türk yarışma programıdır. Günümüzde  Kenan İmirzaloğl tarafından sunulmakta olup Pazar akşamları saat 20.00'de yayımlanmaktadır.

Yarışmanın ilk sunucusu kenan Işık'ın 21 Mart 2014 tarihinde Byin kanaması geçirmesi ve programı sunamayacak olması nedeniyle, sezon sonuna kadar sırasıyla birçok ünlü dostu tarafından sunulmuştur. Daha sonra Selçuk Yöntem, 3 yıl programın sunuculuğunu üstlenmiştir. 2017 yılının Şubat ayından 2019 yılının Haziran ayına kadar Murat Yıldırım programın sunuculuğunu yapmıştır.>[1] 5 Ekim 2019 tarihinden itibaren ise Kenan İmirzaloğlu programın sunuculuğunu yapmaktadır.

Eski yarışmanın en büyük ödülü olan 500.000 TL'yi alabilen olmamışken, şu anki büyük ödül olan 1 milyon TL'yi Arda Ayten adlı yarışmacı kazanmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading