Yandex Metrica

Elçin Sangu ile ilgili olay yaratan iddia! 'İnşallah sektörden silinirler' dediği kişi Fahriye Evcen mi?

Elçin Sangu ile ilgili olay yaratan iddia! 'İnşallah sektörden silinirler' dediği kişi Fahriye Evcen mi?

Elçin Sangu, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda 'Sektörden silinir inşallah dediğim ünlüler var' şeklinde açıklamada bulunmuştu. Sangu'nun bu açıklamayla Fahriye Evcen'i kast ettiği iddia edildi.

Magazin

30.03.2024, 02:19

Elçin Sangu, geçtiğimiz haftalarda 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olmuş, çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu. Sangu, "Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor' dediğim ünlüler de var" ifadelerini kullanmıştı.

Önceki akşam Arnavutköy'de bir mekanda görüntülenen Sangu, bu sözleriyle ilgili konuştu. Oyuncu, "Hepimizin yok mu böyle düşünceleri. Yani insani değerleri olmayan, gayet de içimin rahat ettiği sonuna kadar savunduğum bir açıklamam bu benim. Prensip gereği bu insanlarla asla tekrar çalışmam. Sorun çıkartan insanla çalışmam" diye konuştu.

"FAHRİYE EVCEN'İ İMA ETTİ" İDDİASI

2. Sayfa'nın haberine göre, Elçin Sangu'nun "İnşallah sektörden silinirler" diyerek isim vermeden ima ettiği kişinin Fahriye Evcen olduğu iddia edildi. Elçin Sangu ve Fahriye Evcen, 2014 yapımı Kurt Seyit ve Şura dizisinde birlikte rol almış, dizi setinde tartıştıkları, Sangu'nun gözyaşlarına boğulduğu haberleri çıkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading