Yandex Metrica

Edis'ten çok konuşulacak Zeynep Bastık açıklaması: Beraberliğimiz sürpriz değil!

Edis'ten çok konuşulacak Zeynep Bastık açıklaması: Beraberliğimiz sürpriz değil!

Edis, önceki gün arkadaşının doğum günü partisine katıldı. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, Zeynep Bastık'la ilgili açıklamada bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:28

Geçtiğimiz hafta 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Şarkıcı' ödülüyle birlikte 3 kazanan Edis, önceki gün yakın arkadaşının doğum günü partisine katıldı. Edis, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Gülşen'le düet yapan Edis'e şarkıcı Hadise ve Gülşen arasında yaşanan Altın Kelebek krizi soruldu. Yanıt vermekten kaçınan şarkıcı, "Hiç onu sormayın, boşver. Başka bir şey sorun" dedi.

"ZEYNEP'LE ÇOK YAKIN ARKADAŞIZ"

Magazinburada'nın haberine göre; basın mensuplarının "Zeynep hanımla ne zaman bir araya gelseniz gündem değişiyor" ifadeleri üzerine Edis şöyle cevap verdi: 

"Gündem değişmiyor. Biz Zeynep'le zaten çok yakın arkadaşız. Yeni bir şey değil. Çok yakınız, aynı şirketteyiz. Bizim beraber olmamız zaten sürpriz değil." 

YILBAŞINA İSTANBUL'DA GİRECEK

Edis, ayrıca yılbaşında sahne alacağı yeri de duyurdu. Başarılı şarkıcı, "Yılbaşında sahnedeyim. Ben İstanbullulara konser veriyorum Akmerkez meydanda. Halk konseri olacak. Bütün İstanbulluların yılbaşını birlikte kutlayacağız." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading