Yandex Metrica

Eda Taşpınar gazetecilere yakalanmamak için ortalığı yıktı geçti!

Eda Taşpınar gazetecilere yakalanmamak için ortalığı yıktı geçti!

Eda Taşpınar, Bebek’te otel çıkışında gazeteciler tarafından görüntülendi. Eda Taşpınar gazetecilere yakalanmamak için kırmızı ışığı hiçe saydı.

Magazin

14.02.2024, 19:39

Eda Taşpınar, geçtiğimiz gece Bebek Otel çıkışı görüntülendi. Taşpınar'ın panik halleri şaşırttı. Kapıda gazetecilerin olduğunu fark eden Eda Taşpınar, aracını kapıya sıfır yanaştırdı ve maskesini yüzüne götürüp yüzünü kapattı. Anlamsız paniğini sürdüren Eda Taşpınar, gazetecilerin kendisini takip etmesini istemediği için kuralları hiçe sayarak kırmızı ışıktan hızlıca geçtiği görüntülendi. Bu tavrına kimse anlam veremedi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

GAZETECİLERE YAKALANMAMAK İÇİN PANİK OLDU

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden biri olan Eda Taşpınar, anlamsız paniği ile gündem olmaya devam ediyor. Instagram hesabından paylaştığı pozlarla gündemden hiç düşmeyen Eda Taşpınar, Bebek’te otel çıkışında gazeteciler tarafından görüntülendi. Eda Taşpınar’ın panik halinde olması ve gazetecilere yakalanmamak için kırmızı ışıktan geçmesi herkesi şaşırttı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading