Yandex Metrica

Eda Ece kimdir, kaç yaşında? Eda Ece'nin sevgilisi...

Eda Ece kimdir, kaç yaşında? Eda Ece'nin sevgilisi...

Eda Ece kimdir, kaç yaşında ve oynadığı diziler neler? Eda Ecenin sevgilisi kim? İşte merak edilen her şey...

Magazin

06.04.2024, 21:06

Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Tam ismi Eda Ece Uzunalioğlu olan güzel oyuncu, Şişli Terakki Lisesisi’ni bitirmesinin ardından lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

EDA ECE NASIL OYUNCU OLDU, HANGİ DİZİERDE OYNADI?

Okuol yıllarında tiyatro kulübüne üye olan Eda Ece, o yıllarda bir tiyatro oyununu üzlemeye gelen Menajer Tümay Özokur tarafından keşfedildi ve televizyon hayatına adım attı. 2011 Yılında yayına başlayan Pis Yedili dizisinde üç yıl boyunca ''Cimbom'' karakterini canlandırdı.

2013 Yılında Beni Böyle Sev isimli dizide rol alan Eda Ece yine 2013 yılında Kızım İçin isimli sinema yapımında rol aldı. 2015 Yılında İlişki Durumu: Karışık isimli dizide ''Ceren'' karakteriyle ekranlarımızdaydı. 2016 Yılına gelindiğinde komedi türündeki Görümce filminde rol aldı.

Buradaki başarılarının ardından aldığı rollerin ardı arkası kesilmeyen Eda Ece başrollerini Şevval Sam, Nesrin Cavadzade gibi isimlerle paylaştığı Yasak Elma dizisinde 4 sezon boyunca başrol oyuncusu olarak devam etti.

Yasak Elma ile uzun süre gözler önünde olan güzel oyuncu, en büyük hayalini gerçekleştirerek bir komedi dizisi yazmaya başladı. Bu komedi dizisinin tatilin bitmesiyle ekranlara geşmesi bekleniyor.

EDA ECE'NİN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Eda Ece'nin bir küs bir barışık şekilde ilişki sürdürdüğü kişi Anadolu Efes'te basketbolcu olan Buğrahan Tuncer'dir. Güzel oyuncu Buğrahan Tuncer ile üç yıldır aradaki kısa ayrılıklara rağmen ilişkisini devam ettirmektedir. Çift Ulus'ta tuttukları evde beraber yaşamaktadır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading