Yandex Metrica

Eda Ece'den şaşırtan itiraf! 'Bir daha yapmayacağım' deyip açıkladı

Eda Ece'den şaşırtan itiraf! 'Bir daha yapmayacağım' deyip açıkladı

Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Buğrahan Tuncer'i sosyal medyada bir kez daha takipten çıkarmış, ikilinin ayrıldığı iddia edilmişti. Güzel oyuncudan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

11.02.2024, 07:53

Yasak Elma dizisinde rol alan Eda Ece, Buğra Tuncer ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisiyle sıkça adından söz ettiriyor. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde yine ayrılık haberiyle gündeme gelmiş, Buğrahan Tuncer ile dördüncü kez yollarını ayırdığı iddia edilmişti.

Güzelliğiyle ve oyunculuk performansıyla izleyicilerin beğenisini toplayan oyuncu, Kuruçeşme'de bir derginin düzenlediği ödül törenine katıldı. Ece, Buğrahan Tuncer'i sosyal medyadan takipten çıkarmasıyla ilgili konuştu. 

"BOŞU BOŞUNA HABER OLUYORUZ"

Oyuncu, konuyla ilgili "Sizin için yapıyorum ben onu. Kız üç senedir aynı kişiyle çıkıyor, haber yapabilin, sıkılmayın diye. Arada bir adrenalin olsun diye. Buğra 'Aynı evin içinde yine mi sildin beni?' diyor. 'Şunu yapma, boşuna haber oluyoruz' diyor. Çok kızdı, çok. Bir daha yapmayacağım." dedi.

"EVLİLİK BU YAZA YETİŞMİYOR"

Eda Ece, muhabirlerin evlilikle ilgili sorusuna  "Evet, bir noktada oraya gider ama bu yaz değil. Bu yaza yetişmiyor" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading