Yandex Metrica

Ece Seçkin kimdir, kaç yaşında? Ece Seçkin evli mi, kiminle evli?

Ece Seçkin kimdir, kaç yaşında? Ece Seçkin evli mi, kiminle evli?

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, magazin gündeminde kendisine yer bulmaya devam ediyor. Şarkıcı, Kaynaşlı Belediye Başkanı'na verdiği tepkiyle gündeme geldi. Ece Seçkin hakkında detaylar merak ediliyor. Peki Ece Seçkin kimdir, kaç yaşında? Ece Seçkin kiminle evlendi? Detaylar..

Magazin

23.01.2024, 17:59

Ece Seçkin, şarkılarıyla ve paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Seçkin, Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında sahne almıştı. Şarkıcı, Kaynaşlı Belediye Başkanı ile yaşadığı tartışma ile gündemde. Peki Ece Seçkin kimdir, kaç yaşında? Ece Seçkin kiminle evlendi? Ece Seçkin'in hayatıyla ilgili ayrıntılar haberimizde...

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

ECE SEÇKİN KİMDİR,KAÇ YAŞINDA?

12 Eylül 1991 yılında İstanbul'da doğan Ece Seçkin, müzik hayatına 3 yaşında başladı. Şarkıcının annesi piyano öğretmenidir. Piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarına devam eden ünlü şarkıcı, 1998'de konservatuar sınavında piyano bölümünü birincilikle kazandı. 8 yıl bale ve dans eğitimleri aldı. Lise yıllarında kurduğu müzik grubunda solistlik yapmaya başladı. 2006 yılında ise özel şan dersleri aldı.

Şarkıcı, 2010 yılında Bahçeşehir Üniversitesi ‘Hukuk Fakültesi'ni kazandı. 2011'de ise Ozan Doğulu ile tanışması müzik kariyerinde bir dönüm noktası oldu. 2012 yılında ilk albümü olan 'Bu Ne Yaa'yı çıkardı. 2014 yılında "Şok Oldum" şarkısı ile çıkış yaptı.

2014'te Hoşuna mı Gidiyor? şarkısı ile Youtube'da 135 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. Mayıs 2015'te Aman Aman isimli maxi single'ı yayınlayan Seçkin, Temmuz 2016'da ünlü şarkıcı Baby Brown'la "Wet" adlı İngilizce şarkıyı seslendirmiş, daha sonra 'Zamanım Yok' adlı maxi single'ını çıkarmıştır.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

ECE SEÇKİN KİMİNLE EVLİ?

Ece Seçkin ve pilot Çağrı Terlemez, dün akşam nikah masasına oturdu. Çift, Beykoz'da bulunan bir mekanda birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Çiftin düğününde birçok ünlü isim yer aldı.Çiftin nikah şahitliğini Derya Uluğ, Danla Biliç, Esra Erol Özbir, Alper Toyoğlu ve Ozan Doğulu yaptı.

Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez, 2018 yılında sade bir törenle nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading