Yandex Metrica

Ece Erken'in telefon sapığı hakim karşısına çıktı

Ece Erken'in telefon sapığı hakim karşısına çıktı

Sunucu Ece Erken ve eşini telefon üzerinden sürekli rahatsız eden Erdal Çınar hakkında dava açıldı. Mahkeme Çınar hakkında sağlık raporu istedi.

Magazin

12.02.2024, 00:14

Sunucu Ece Erken, kendisini ve eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun telefon üzerinden rahatsız eden Erdal Çınar hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık, Çınar hakkında 'Kişinin huzur ve sükunetini bozma' suçundan üç aydan bir yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. 

Duruşma, İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü. Ece Erken, sanık Erdal Çınar ve sanık avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Ünlü sunucu şikayetçi olduğunu belirtirken, sanık yazılı savunmasını sundu.

TANIKLAR DİNLENDİ

Duruşmaya tanık olarak katılan Bilal Özbilge, sanık Erdal Çınar'ın Ece Erken'den dolayı kendisini de rahatsız ettiğini belirterek, "Kendisiyle daha önceden görüşmüşlüğüm yoktur. Ben Ece Erken ile sanık Erdal Çınar'ı daha önce hiç yan yana görmedim. Ece Erken, benim yapımcı olarak hazırladığım programda sunucu 8 saat olarak çalışıyordu." dedi.

"SANIĞIN ECE'NİN EVİNE GİRMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Özbilge, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Ece ile sanık Erdal Çınar arasında ilişki yoktur. Ben Ecenin yapımcısı olarak evine giren çıkanı da bilirim. Sanığın kesinlikle Ece'nin evine girmesi söz konusu değildir. Biz Ece'nin sanıktan şikayetçi olduğunu programımızda da yer vermiştik. Ece bir kere de sanıkla otoparkta karşılaşmış, korkudan güvenliğe doğru koşmuştu. Güvenliğin bana bildirmesi üzerine ben de elime sopa alıp koşarak aşağı inmiştim. Ancak sanık gitmişti."

"SANIK ECE'YE BASKI YAPIYORDU"

Ece Erken'in arkadaşı Sezer Çakır da tanık olarak dinlendi. Sanığın kendisine de mesajlar attığını söyleyen Çakır, "Ece, sanığı tanısaydı ben de tanırdım. Zaten Ece ile çok yakın arkadaşız. Ece, sanığın kendisini rahatsız ettiğinden bahsetti. Kesinlikle sanığı evine davet etmedi. Sanık sürekli Ece'ye baskı yapıyordu. Ece de bu durumdan çok korkuyordu" ifadelerini kullandı.

"BU EYLEMLERİNİ 3 YILDIR SÜRDÜRÜYOR"

Ece Erken ise sanığı tanımadığını ifade ederek, "İddiaları tamamen hayal ürünüdür. Sanık, 3 yıldır bu eylemlerini sürdürmekte, olmayan şeyleri olmuş gibi göstermektedir. Akli melekelerinin yerinde olmadığını düşünmekteyim." diye konuştu.

Sanık Erdal Çınar, Ece Erkan'i tehdit etmediğini söyleyerek beraatını istedi. Mahkeme, sanık Erdal Çınar'ın suç yönünden gözlem altına alınmasına gerek olup olmadığına dair rapor alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading