Yandex Metrica

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünde kahreden detay! Seren Serengil açıkladı: Kucağında ölmüş...

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünde kahreden detay! Seren Serengil açıkladı: Kucağında ölmüş...

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ani ölümüyle sarsıldı. Söylemezsem Olmaz sunucularından Seren Serengil, Ece Erken'le ilgili kahreden detayı açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 18:48

Ece Erken'in 7 ay önce nikah masasına oturduğu eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz hafta silahlı saldırıya uğramış, kan kaybı nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetmişti. Beşiktaş eski yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü büyük yankı uyandırdı.

Eşinin ölümü sonrası zor günler geçiren Ece Erken'le ilgili kahreden bir detay ortaya çıktı. Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, ünlü sunucuyla ilgili herkesi üzen detayı anlattı.

Silahlı saldırı sırasında yaralanan şoför Murat Bilmez'in Ece Erken'i aradığı ve "Ben vuruldum, Şafak abi de vuruldu ama durumu iyi" dediği ortaya çıktı. Haberi alan Ece Erken'in ise apar topar hastaneye gittiği öğrenildi.

"ŞAFAK'I BİRİNİN KUCAĞINDA ÖLMÜŞ GÖRÜYOR"

Seren Serengil, Ece Erken'in hastanede yaşadığı o anları şöyle anlattı:

"Ece hastaneye gittiğinde, Şafak'ı, ağabeyinin ve başka bir kişinin kucağında ölmüş olarak görüyor..." Ünlü sunucuyla ilgili bu detay ekran başındaki herkesi üzdü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading