Yandex Metrica

Ebru Gündeş gönlünü Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'a kaptırdı! 'Yeniden doğdum ellerinde'

Ebru Gündeş gönlünü Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'a kaptırdı! 'Yeniden doğdum ellerinde'

11 yıllık eşi Reza Zarrab'dan geçtiğimiz yıl boşanan Ebru Gündeş, yeni bir aşka yelken açtığı haberiyle gündeme geldi. Şarkıcının Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile birlikte olduğu öne sürüldü.

Magazin

03.04.2024, 17:09

11 yıllık eşi ve kızı Alara'nın babası Reza Zarrab ile olaylı şekilde boşanan Ebru Gündeş, yeni bir aşka yelken açtı. Iraklı genç iş adamı Rassan Khoshnaw, ünlü sanatçının ayaklarını yerden kesti.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, 28 yaşındaki Kuzey Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw, 48 yaşındaki Ebru Gündeş'e aşık oldu. Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesini kaçırmayan Khoshnaw'ın onu hep ön masada izlediği ortaya çıktı. 

ŞARKI SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

İş insanının geçtiğimiz günlerde sanatçıyı izlediği anlar kameralara yansıdı. Sosyal medyada gündem olan videoda Ebru Gündeş, Sezen Aksu'nun "Seni istiyorum" şarkısını seslendiriyor. Vokalistlerin "Yalan değil artık inkar etmiyorum yeter, hatta belki seviyorum istiyorsan eğer" sözlerinin ardından ünlü sanatçının Khoshnaw'ın masasına doğru "Çok seviyorum çok" diye seslendiği görülüyor.

Khoshnaw'ın usta sanatçıyı yakın markaja aldığı ancak Gündeş'in de ona karşı boş olmadığı söyleniyor. Sevgililer Günü öncesi çıkardığı "Sonsuza Dek" şarkısının "Sanki yeniden doğdum ellerinde" sözleri de dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading