Yandex Metrica

Ebru Akel'in yeni sevgilisi kim? Ebru Akel yeni sevgilisi kaç yaşında, adı ne?

Ebru Akel'in yeni sevgilisi kim? Ebru Akel yeni sevgilisi kaç yaşında, adı ne?

Ebru Akel, son zamanlarda katıldığı bir televizyon programında ağırladığı bir konuk nedeniyle merak konusu oldu, bu da takipçilerinin "Ebru Akel'in yeni sevgilisi kim? Ebru Akel yeni sevgilisi kaç yaşında, adı ne?" sorularını beraberinde getirdi.

Magazin

25.04.2024, 08:38

Oyuncu ve sunucu Ebru Akel, katıldığı bir serginin açılışında görüntülendiği yeni sevgilisiyle ilgili merak uyandırdı. Akel'in yeni ilişkisiyle ilgili detaylar, araştırmacı takipçiler tarafından dikkatle incelenirken, bu konuda ortaya çıkan birçok detay da merak konusu oldu. Peki, Ebru Akel'in yeni sevgilisi kim? Ebru Akel yeni sevgilisi kaç yaşında, adı ne?

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

EBRU AKEL'İN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

Ebru Akel'in kalbini Melih Gündüz'e kaptırdığına dair yayılan haberler, ikilinin ilk kez birlikte görüntülendiği anlaşıldığında doğrulandı. Ebru Akel'in yeni sevgilisi, kadın doğum uzmanı olarak görev yapan Melih Gündüz'dür. Akel, basına Melih Gündüz ile ilişkisi hakkında yöneltilen sorulara, "Her şey güzel ilerliyor. Sadece mutlu olduğumu söyleyebilirim." şeklinde cevap verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Magazin


Loading