Yandex Metrica

Dua Lipa’nın serveti dudak uçuklattı! Aylık kazancını duyanlar inanamadı

Dua Lipa’nın serveti dudak uçuklattı! Aylık kazancını duyanlar inanamadı

Dua Lipa’nın serveti dudak uçuklattı! Aylık kazancını duyanlar inanamadı! İşte Dua Lipa’nın dudak uçuklatan serveti…

Magazin

23.01.2024, 18:27

Kariyerine modellik yaparak başlayan, 2015 yılında şarkıcılığa adım atan, 2017'de kendi adını taşıyan albümünü piyasaya süren Arnavut asıllı İngiliz yıldız Dua Lipa'nın serveti 50 milyon sterline (920 milyon TL) dayandı. İngiliz The Sun Gazetesi, Dua Lipa'nın servetini mercek altına aldı. 2021 yılında 22.7 milyon sterlin (410 milyon TL) kazanan şarkıcının, sadece bir ayda 1.9 milyon sterlin (35 milyon TL) gelir elde ettiği ortaya çıktı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

DUA LİPA SERVETİNİ İKİYE KATLADI

Geçtiğimiz yıl toplam serveti 24.5 milyon sterlin (450 milyon TL) olan, 2021 kazancı da 24.6 milyon sterline ulaşan 26 yaşındaki yıldız, son bir yılda servetini neredeyse ikiye katlamış oldu. Albümleri İngiltere ve ABD listelerinde en çok satanlar arasında yer alan Lipa'nın, şarkı sözleri verdiği pekçok sanatçı ve ünlü şirketlerle yaptığı reklam anlaşmaları da bulunuyor.

Öte yandan Dua Lipa'nın, podyumların aranan modelleri olan Bella ve Gigi'nin kardeşi Anwar Hadid (22) ile ilişkisini sonlandırdığı iddia edilmişti. Lipa ve Hadid'in, kariyerlerine odaklanmak için bir süredir görüşmediği ileri sürülmüştü. Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan çiftin, son 1.5 ayda hiç bir araya gelmediği haberleri çıkmıştı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

“İLİŞKİLERİ KRİZDEN GEÇİYOR”

 Hadid ve Lipa'ya yakın bir kaynak, "İkisi de ilişkilerine ara verme fikrini konuşuyor. İlişkileri şu an krizden geçiyor ve sallantıda" şeklinde konuşmuştu. Dua Lipa'nın Londra ve Los Angeles'ta albüm kayıtlarına devam ettiği belirtilirken, Anwar Hadid'in ise köpekleri Dexter ile New York'ta kaldığı söylemişti.

Anwar Hadid, bir süre önce Instagram hesabından, "Bana yol gösterdikleri ve kendimle mutlu kalmamı öğrettikleri için sevdiklerime şükran borçluyum" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading