Yandex Metrica

Sitede Ara

Dillere destan mezar hazırlatıyor! Bülent Ersoy yerin 7 kat altına inecek

Dillere destan mezar hazırlatıyor! Bülent Ersoy yerin 7 kat altına inecek

Babasının defnedildiği sırada yaşadığı diyalogla gündem olan Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Süleyman Soylu'dan istirham ettiğini, mezar yerinin belli olduğunu söylemişti. Sanatçının menajeri Fevzi Siverek Ersoy'un şifreli ve asansörlü mezarının olacağını belirtti.

Magazin

24.03.2024, 12:05

Bülent Ersoy geçtiğimiz yıl kaybettiği babası Fikret Erkoç'un defnedildiği sırada yanında bulunan kişilere "Dar değil mi? Ben ne olacağım. Ben standartlara sığmam ki" demiş, Fevzi Siverek ise "Sana daha büyük yapacağız" yanıtını vermişti. Sanatçının bu diyalogu sosyal medyada gündem olmuştu.

Hafta sonu bir güzellik merkezi açılışına katılan Ersoy, gazetecilerin "Mezar yeriniz belli mi? Önceden planladınız mı?" sorusu üzerine "Sayın İçişleri Bakanı'ndan istirham ettim. Evet, mezar yerim belli." yanıtını vermişti. Diva lakaplı sanatçının mezar yeri merak konusu olmuştu.

"SÜLEYMAN SOYLU GEREĞİNİ YAPACAĞINI SÖYLEDİ"

Ersoy'un yardımcısı Fevzi Siverek Al Sana Haber programına telefonla bağlanarak açıklama yaptı. Siverek, şöyle konuştu:

"Normalde yaşayan bir insana mezar yeri almak hem dinimiz gereği hem de yaşayan bir insanın alınan yere gömüleceğini düşünmek çok şık bir durum değil. Ama malumunuz Türkiye’ de bir gelenek vardır. 4-5 kişilik bir aile kabristanı alınıp yapılır. Malumunuz Bülent Ersoy’ un babasının defin işlemi sırasında mezar başında bir konu oldu. Bülent Hanım, İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu’ ya bir rica da bulunup, kendileri de teveccüh buyurmuş ve 'gereğini yapacağını' söylemişler.

MEZARI ŞİFRELİ VE ASANSÖRLÜ OLACAK

Bülent Hanım’a Zincirlikuyu’dan bir mezar yeri ayarladım. Ama hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım’ın mezarını asansörlü yapacağız. Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Bir de mezarını sade yapacağız. Biliyorsunuz dinimiz de çok şatafata müsaade etmez. Allah geçinden versin tabi kimin ne zaman öleceği belli olmaz. Eğer benden önce Hakk’ın rahmetine kavuşursa böyle bir projemiz var. Bülent Ersoy’ u gömmek istemem tabi benim 27 senelik hem dostum, hem ailem. Bizden önce vefat ederse 3 kişilik mezar yeri hazır."

Mezar için bir bütçe ayırdıklarını belirten Siverek, 1,5 milyon tutacağını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading