Yandex Metrica

Dilan Çiçek Deniz yeni filmi için imaj değiştirdi! Burak Deniz'le yeniden bir araya geliyor

Dilan Çiçek Deniz yeni filmi için imaj değiştirdi! Burak Deniz'le yeniden bir araya geliyor

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, yeni projesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncu, rol alacağı film için imaj değişikliğine gitti.

Magazin

23.01.2024, 18:40

Son olarak Alev Alev dizisinde rol alan Dilan Çiçek Deniz, yeni film projesi için hazırlık yapıyor. Daha önce Küçük Tatlı Yalancılar ve Yarım Kalan Aşklar dizilerinde birlikte rol aldığı Burak Deniz'le "Gidenler" filminde bir kez daha bir araya gelecek.

YENİ PROJE İÇİN İMAJ DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

Film ekibi iki hafta sonra sete çıkmayı planlarken, Deniz de imaj değişikliği yaptı. Oyuncu, uzun süredir koyu renk olarak kullandığı saçlarının rengini açtı. Deniz, yeni imajını Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu.

Yeni imajıyla gündem olan Deniz, önceki akşam İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile Etiler'de objektiflere yansıdı. Yeni imajıyla gündem olan oyuncu, "Yeni bir sinema filmine başlıyorum, rolüme uygun imajı yapmak için bu değişikliğe gittim" dedi.

"KÜRK GERÇEK DEĞİL"

Yeni filmiyle ilgili detay vermekten kaçınan Deniz, üzerindeki kürkün gerçek olup olmadığının sorulması üzerine "Kesinlikle orijinal değil" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading