Yandex Metrica

Dilan Çiçek Deniz ve nişanlısı Thor birbirine girdi, kimse sakinleştiremedi! Nişan yüzüğünü attı

Dilan Çiçek Deniz ve nişanlısı Thor birbirine girdi, kimse sakinleştiremedi! Nişan yüzüğünü attı

Dilan Çiçek Deniz ve bir süredir aşk yaşadığı İzlandalı yönetmen Thor, nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu. Ancak ikiliden kötü haber geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:04

Çukur, Alev Alev, Yarım Kalan Aşklar gibi yapımlarda rol alan, son olarak ise Kusursuz Kiracı ile seyirci karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz, bir süredir Thor Saevarsson ile aşk yaşıyor. Deniz, sevgilisinin romantik evlilik teklifine 'evet' yanıtını vermiş, ikili nikah masasına oturmak için hazırlıklara başlamıştı. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

AYRILIK NEDENİ KISKANÇLIK KRİZLERİ

İkiliden kötü haber geldi. Çekimlerinin yoğunluğu nedeniyle düğünlerini erteleyen çiftin ayrıldıkları aldıkları ortaya çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ikilinin ayrılık nedeninin kıskançlık krizleri olduğu öğrenildi. Diğer yandan görgü tanıklarının anlattığına göre, ünlü çift bir mekanda eğlenirken bir anda kavga etmeye başladı. Sakinleşmeyen ikilinin yere kül tablası attığı iddia edildi.

Dilan Çiçek Deniz ya da Thor Saevarsson cephesinden henüz konu hakkında açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading