Yandex Metrica

Derya Tuna'ya soruşturma! Komşusunun üzerine yürüyüp tehdit etti

Derya Tuna'ya soruşturma! Komşusunun üzerine yürüyüp tehdit etti

Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın komşusuyla kavga ettiği, "kapıda adamlarım aileni öldürmek için bekliyor" diyerek tehdit ettiği iddia edildi.

Magazin

23.01.2024, 18:07

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, komşusunu tehdit ederek darp etmeye çalıştığı iddiasıyla gündeme geldi.

İddiaya göre 28 Eylül günü komşusu, Derya Tuna'nın yeğeninin yüksek sesle müzik dinlemesinden rahatsız oldu. Komşu Zübeyde Şen'in eşi, ilerleyen saatlerde Tuna'nın yeğeni ve arkadaşlarına uyarıda bulundu. Bir süre sonra Şen Ailesi'ne Derya Tuna'nın onları beklediği söylendi.

Tuna, evine giden aileyi "Siz benim yeğenime hiçbir şey söyleyemezsiniz. Kapıda adamlarım kocanı ve oğlunu öldürmek için bekliyor. Dua edin olayı İbrahim Tatlıses duymadı. Çok kötü adamlara çattınız" diye tehdit ederek Zübeyde Şen'in üstüne yürüdü.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Olayın ardından Zübeyde Şen, polislerden yardım istedi. Şen'in şikayeti üzerine karakola götürülen Tuna ifade verdi. Komşusuyla sadece konuştuklarını, tehdit etmediğini söyleyen Tuna, suçlamaları reddetti. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading