Yandex Metrica

Deniz Akkaya'ya şok tehdit! 'Dilini kökünden söker, seni öldürürüm'

Deniz Akkaya'ya şok tehdit! 'Dilini kökünden söker, seni öldürürüm'

Deniz Akkaya, tehdit edildiği iddiasıyla savcılığa başvurarak Sevda Giray hakkında şikayetçi oldu. Akkaya, ailesinin başına bir şey gelmesinden korktuğunu söyledi.

Magazin

11.02.2024, 09:25

Ünlü manken Deniz Akkaya, kendisini tehdit ettiği iddiasıyla şarkıcı Sevda Giray hakkında savcılığa şikayette bulundu. Giray'ın kendisini periyodik olarak tehdit ettiğini belirten Akkaya, ailesinin  başına bir şey gelmesinden korktuğunu ifade etti.

Akkaya, savcılığa sunduğu şikayet dilekçesinde, Giray'ın Youtube'da bir video yayınladığını, bu videoda kendisini canıyla, malıyla ve sevdikleriyle tehdit ettiğini, bu yüzden işe yerine bile gidemediğini anlattı.

"DİLİNİ KÖKÜNDEN SÖKERİM"

Manken, Giray'ın "Kirli mazini örtmeyelim, açalım. O dilini kökünden sökerim, yatarım pusuya seni öldürürüm. Karşıma çıksan tırnaklarımla ciğerini söküp yiyesim var. İş çığırından çıkarsa toplanır geliriz" diyerek kendisini açıkça tehdit ettiğini bildirdi. 

Giray'ın bu paylaşımlarına devam ettiğini söyleyen ünlü manken ve magazin yorumcusu, şüphelinin 'hakaret', 'tehdit', 'iftira', 'halkı kin ve nefrete yönlendirme' suçlarından cezalandırılmasını istedi. 

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, şikayet üzerine Giray hakkında soruşturma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading