Yandex Metrica

Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programından neden ayrıldı?

Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programından neden ayrıldı?

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Deniz Akkaya'nın artık programda yer almayacağı belirtildi.

Magazin

23.01.2024, 18:18

Bircan Bali ve Seren Serengil'in sunduğu Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programına Arto'nun ardından Deniz Akkaya getirilmişti. Ancak sert yorumlarıyla sık sık gündeme gelen eski mankenin programda yer almaması dikkat çekti.

Seyircilerin Deniz Akkaya'nın neden programda yer almadığını merak etmesi üzerine programın sunucularından açıklama geldi. Bircan Bali ve Seren Serengil, Akkaya'nın artık programda yer almayacağını belirtti.

Programın sonunda Serengil ve Bali, "Maalesef, Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programında artık yer almayacak. Programın sonunda bunu da izleyicilerimize belirtmek istedik. Kendisine katkıları için teşekkür ederiz " dedi.

DENİZ AKKAYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Deniz Akkaya, Söylemezsem Olmaz programından ayrılma nedeniyle ilgili açıklamada bulundu. Akkaya şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık üç ay önce başlamış bulunduğum Söylemezsem Olmaz programı yorumculuk pozisyonuma Cuma günü itibariyle kendi isteğimle son vermiş bulunmaktayım. Bu almış olduğum kararın kurumla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Uzun süredir, birçok farklı kanalda özellikle kadına dair sağlık içerikli programlar da yapmış olmam nedeniyle çalıştığımız birçok markamız mevcut. Çok sevilen ve bizim programa çok yakışacağına inandığım bir marka için; ana sponsor olması adına kanalıma teklifte bulundum.

Maalesef ki ilk haftadan itibaren, diğer sunucular tarafından sponsorumuza zarar verecek şekilde, yayında sponsorluk şartlarına aykırı davranıldığına şahit oldum. Özellikle Cuma günü bu durumun anlaşma şartlarını açıkça ihlal edecek seviyeye gelmesi nedeniyle markamı ve kendimi bu durumdan kurtarmak ve tarafımıza verilen zararın daha fazla artmaması adına sunuculuktan ayrılmış bulunmaktayım."

"YENİ BİR FORMATLA KARŞINIZDA OLACAĞIM"

Akkaya, açıklamasında yeni projesinin de müjdesini verdi. Eski manken, "Türkiye'de özellikle medyanın ekonomik anlamda kötüye gittiği şu dönemde markaların bizlerle çalışmak istemesi çok değerli ama bizler de onların haklarını korumak zorundayız. Bu nedenle markalarımızla birlikte bambaşka bir proje ile bambaşka bir kanalda, bu kez yapımcısı olacağım bir başka formatla karşınızda olacağım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading