Yandex Metrica

Deniz Akkaya hapisten çıktı: Paşalar gibi yatıp çıktım

Deniz Akkaya hapisten çıktı: Paşalar gibi yatıp çıktım

Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararını ihlal etmesi nedeniyle 3 gün zorlama hapsine çarptırılan Deniz Akkaya tahliye edildi.

Magazin

19.02.2024, 17:18

Deniz Akkaya ile aralarında yaşanan taşıyıcı annelik tartışmasının ardından Ciğerci, mahkemeye başvurarak 3 ay tedbir kararı aldırmıştı. Tedbir kararına rağmen paylaşımlarına devam eden Akkaya, 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırıldı. 3 gün önce cezaevine teslim olarak cezasını çeken Akkaya tahliye edildi. Eski manken ve magazin yorumcusu Akkaya, cezaevi çıkışında sert açıklamalarda bulundu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"PAŞALAR GİBİ YATIP ÇIKTIM"

Deniz Akkaya, cezaevi çıkışında yaptığı açıklamada, "Gayet paşalar gibi yattık çıktık. Buradan böyle dram hikayesi çıkarılacak bir durum yok. Topu topu 3 gün kaldım. Bu 3 gün bana hayatımda yaşayamayacağım bir deneyim ve gözlem fırsatı verdi. Ben 3 gün bol bol kitap okudum. Doğan Cüceloğlu’nun kitaplarını okudum." dedi.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

FETÖ İLİŞKİLERİ İDDİASI

"Takma ismiyle Selin Ciğerci, gerçek ismi Okan olan bir şahıs pedofili suçuyla özellikle yargılanmak üzere mahkemesi başlayacak kişi ki bunlar hep takma isimler kullanıyorlar. Ben bu kişiye konuşurken Okan diyeceğim gerçek ismi Okan çünkü." ifadelerini kullanan Akkaya, kendisi hapisteyken Selin Ciğerci'nin tedbir kararı aldırmaya çalıştığını söyledi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

TARLABAŞI'NDAN LONDRA'YA UZANAN CİNDERELLA HİKAYESİ

Eski manken, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Pazartesi itibariyle bu kişinin Tarlabaşı’ndan Londra’ya uzanan ’Cinderella’ hikayesinde, FETÖ ile ilişkileri olan herkesi şikayet ettikten sonra, naylon fatura işleri de var bunların, hepsini tek tek şikayet edeceğim. Dananın kuyruğu kopacak arkadaşlar. Zaten savcılıkta da bu FETÖ ilişkileri ile ilgili biz randevularımızı almıştık. Bunları konuşmamam için zaten tedbir aldırmış."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading