Yandex Metrica

Deniz Akkaya'dan Selin Ciğerci hakkında FETÖ iddiası

Deniz Akkaya'dan Selin Ciğerci hakkında FETÖ iddiası

Deniz Akkaya, bir süredir gerginlik yaşadığı Selin Ciğerci hakkında paylaşım yaptı. Akkaya, Ciğerci'nin FETÖ bağlantısı olduğu iddiasıyla mahkemeye şikayette bulundu.

Magazin

23.01.2024, 17:59

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Deniz Akkaya, taşıyıcı annelik konusuyla ilgili Selin Ciğerci ile mahkemelik olmuş, Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararını ihlal etmesi nedeniyle 3 gün zorlama hapsi yatmıştı.

SELİN CİĞERCİ HAKKINDA FETÖ İDDİASI

Deniz Akkaya, Instagram hesabından Selin Ciğerci ile ilgili açıklama yaptı. Akkaya, ünlü fenomenin FETÖ ile bağlantıları olduğu iddiası ile mahkemeye şikayette bulundu. Eski manken ve magazin yorumcusu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hasan Okan Selin Ciğerci için FETÖ suç örgütü ile bağlantıları ve Londra üzerinden götürdükleri ilişkileri hakkında bugün savcılığa gidip şikayette bulundum. Şu ana kadar söylediğim her şey tek tek gerçekleşti. Hatta beni aşan rezil bir boşanma olayına şahit olduk. Ancak bunların hepsi tek bir olaya hizmet içindi. Geriye ne kaldı? FETÖ bağlantıları isimleri değil mi? İlk sayfasını paylaştığım evrağın ilerleyen sayfalarında tüm bilgiler mevcut, ancak siz değerli kamuoyu ile yarın sabah canlı canlı paylaşıyor olacağım. Yarın sabah görüşmek üzere." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading