Yandex Metrica

Demet Özdemir 'Estetiğim yok' dedi, eski fotoğrafları bir bir ortaya çıktı!

Demet Özdemir 'Estetiğim yok' dedi, eski fotoğrafları bir bir ortaya çıktı!

Oğuzhan Koç ile evlilik yolunda adım atan Demet Özdemir, estetik açıklamasıyla gündeme geldi. Oyuncu, röportajında botoksunun bile olmadığını iddia etti. Bu açıklamanın ardından sosyal medya kullanıcıları Özdemir'in eski fotoğraflarını ortaya çıkardı.

Magazin

23.01.2024, 18:51

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile kısa süre ayrılık yaşamış, daha sonra çift ilişkilerine bir şans vermişti. Geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi alan oyuncu, sevgilisine 'evet' demiş, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Ünlü çiftten Demet Özdemir, hakkında çıkan estetik haberleriyle ilgili konuştu. Son olarak Aşk Taktikleri filminde rol alan oyuncu, açıklamasıyla sosyal medyayı ikiye böldü.

"ÇOK ÜSTÜME GELİYORLAR"

Magazin D'ye konuşan Özdemir, "Dokuz yıldır dizi yapıyorum. Ameliyat olacak vakti nereden bulabilirim? 16 yaşımdaki halimi alıp 30 yaşımdaki halimle yan yana koyuyorlar. Tabii ki aynı değil! Çok üstüme geliyorlar" şeklinde konuştu.

"YÜZ YOGASI YAPIYORUM"

Oyuncu, açıklamasının devamında "Kilo alıp kilo veriyorum. Kaş bile aldırsan etkiliyor yüzü. Botoksum bile yok! Çok mimik yapıyorum, oynarken zor olacağını düşündüğüm için 40’larıma kadar da botoks yaptırmayı düşünmüyorum. Sadece yüz yogası yapıyorum" dedi.

Özdemir'in bu açıklamalarının ardından sosyal medya kullanıcıları oyuncunun eski fotoğraflarını yayınlamaya başladı. Ünlü ismin yüzündeki değişim dikkat çekti.

İşte Demet Özdemir'in eski hali...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading