Yandex Metrica

Demet Akalın kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Demet Akalın kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın kimdir? Demet Akalın kaç yaşındadır ve kiminle evlidir? Merak edilen tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Magazin

23.04.2024, 13:37

Pop müzik denilince akla gelen ilk isimlerden olan Demet Akalın, 23 Nisan 1972 Gölcük doğumludur. Lise eğitimini tamamladıktan sonra annesinin desteklemesi ile Yaşar Alptekin’in mankenlik kursuna giden ve manken olmak yönünde bir kariyer çizen Akalın, Neşe Erberk ajasında mankenlik yapmaya başladı. Mankenlik yaparken gelen oyunculuk tekliflerini de değerlendiren ünlü isim filmlerde ve dizilerde rol aldı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

DEMET AKALIN NASIL ŞARKICI OLDU?

Mankenlik yaptığı sıralarda gazinolarda çıkmaya başlayan Demet Akalın, kısa sürede keşfedildi ve 1996 yılında “Sebebim” adlı albümü ile müzik piyasasına giriş yaptı. Ancak bu albüm beklenilen çıkışı sağlamadı. Asıl çıkış şarkısı “Aşkın Açamadığı Kapı” ile Kral TV Müzik Ödülleri’nden “Yılın Şarkısı” ödülünü alarak kendini tüm müzik camiasına tanıttı. 2015 yılında “Pırlanta” albümünü yayınlayarak o sene Türkiye’nin en çok satan albümünün sahibi oldu. Akalın, müzik camiasını sallayan "Afedersin", "Mucize", "Toz Pembe" ve "Hayalet" hitlerinin yanı sıra "Tecrübe", "Çanta", "Olacak Olacak", "Sabıka", "İlahi Adalet" ve "Ders Olsun" şarkıları ile tahtını korudu. Giderli şarkıları ile kendi stilini oluşturan Akalın, defalarca ödül kazandı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

DEMET AKALIN KİMİNLE EVLİ?

İlk evliliğini 2006 yılında Oğuz Kayhan ile yapan Demet Akalın bu evliliğini aynı sene içerisinde bitirdi. Sonrasında 2010 yılında Önder Bekensir ile dünya evine giren ünlü isim bu evliliğini de 1 seneyi doldurmadan sonlandırdı. Son olarak 2012 yılında Okan Kurt ile evlenen Akalın sonunda mutluluğu buldu ve bu evliliğinden Hira adında bir kızı oldu. Demet Akalın, Okan Kurt ile geçtiğimiz sene resmi evliliğini sonlandırmış olsa da hala birlikte yaşamakta.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading