Yandex Metrica

Demet Akalın isyan etti! 'Ne hainliğimi gördünüz'

Demet Akalın isyan etti! 'Ne hainliğimi gördünüz'

Demet Akalın önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Şarkıcı, son dönemde magazin gündeminde yer alan konular hakkında yorum yaptı.

Magazin

19.03.2024, 04:32

Demet Akalın, önceki gün modacı arkadaşı Pınar Kerimoğlu ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Akalın, son dönemde magazin gündeminde çok konuşulan olaylarla ilgili soruları yanıtladı.

Akalın, modacı Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier'in yasak aşk yaşadığı iddiaları hakkında konuşmuş, "Ben iki tarafı da uyarmıştım" açıklamasıyla gündem olmuştu. Gülşah Saraçoğlu tarafından mahkemeye verileceği söylenen Akalın, şu ifadeleri kullandı:

"Gülşah da bana dava açacakmış. Ne için mahkemeye verileceğim? “Ailesi olan insan biraz daha dikkat etmeli” dedim. Bunun nesi kötü. İnan biz de sahne öncesi arkadaşlarımızı kulise alıyoruz, eğleniyoruz ama eşim yanımdayken."

"BANA EŞ, DOST SORMAYIN ARTIK"

Şarkıcı, Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ayrılığı hakkındaki soruya "Bana artık eş, dost sormayın, ağzım yandı. Artık konuşmam. Bütün sanatçı arkadaşlarım için söylüyorum."

"AKIL HOCAM HÜLYA AVŞAR'DI"

"Aleyna’ya laf söylediğim zaman bile insanlar yanlış anlıyor. Ama gerçekten çok ufak yaşı." ifadelerini kullanan şarkıcı, "O kabul etmiyordur ama bir abla olarak onu da uyarıyorum. Biz bu yollardan geçtik. Bize de insanlar çok güzel akıllar verdi. Benim akıl hocam Hülya Avşar'dı." dedi.

"TARKAN VE BENGÜ İÇİN DUA ETTİM"

Birisinin sosyal medyada kendisine 'hain' yazdığını belirten Akalın, "Ne hainliğimi gördünüz? Ben böyle şeylere çok alınıyorum. İnsanlar mutlu olsun istiyorum. Ben Tarkan için Gölcük'teki yatırlarda dua etmişim. Bengü için de ettim. Çünkü çocuk sevgisini tattım. Herkes tatsın istiyorum." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading