Yandex Metrica

Demet Akalın Gülşah Saraçoğlu ve Deha arasındaki yasak aşk iddialarını doğruladı! 'İkisini de uyarmıştım'

Demet Akalın Gülşah Saraçoğlu ve Deha arasındaki yasak aşk iddialarını doğruladı! 'İkisini de uyarmıştım'

Demet Akalın, yakın arkadaşı Deha Bilimlier ve modacı Gülşah Saraçoğlu arasında çıkan yasak aşk iddiaları hakkında konuştu. Şarkıcı, 'Çok üzüldüm çünkü geçen yıl iki tarafı da uyarmıştım' dedi.

Magazin

10.04.2024, 17:15

Demet Akalın, yılbaşında İstanbul'da sahe aldı. Yeni yıla girerken sevenlerine eğlenceli anlar yaşatan Demet Akalın, sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Akalın'ın şarkıcı Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu arasında çıkan aşk iddiaları hakkında yaptığı açıklama dikkat çekti.

"GEÇEN SENE UYARMIŞTIM"

Akalın, ikili arasındaki iddialarla ilgili "Ben çok üzüldüm, çünkü iki tarafı da uyarmıştım ben geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım. Deha'nın eşi Aslı benim çok yakın arkadaşım, onlar yine bu durumu atlatırlar. Tam yeni yıla girerken çok sevimsiz bir durum oldu, ben iki gündür uyuyamıyorum. Ben çok etkilendim" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin "Barıştırma konusunda sizin bir adımınız oldu mu?" sorusuna "O onların kendi bileceği bir iş, aile işine ben karışmam ama ben dün Aslı ile birlikteydim" yanıtını verdi.

"OLAN BİR ŞEY YOK ZATEN"

Okan Kurt ise röportaja dahil olarak "Aslı da, Deha da bizim kardeşimiz. Mutlu yuvalarını kurtaracağız. Olan bir şey yok zaten" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading