Yandex Metrica

Demet Akalın'dan Deha Bilimlier açıklaması! Eşiyle boşanıyorlar mı?

Demet Akalın'dan Deha Bilimlier açıklaması! Eşiyle boşanıyorlar mı?

Demet Akalın, önceki akşam Etiler'de gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Şarkıcı, Deha Bilimlier ve eşiyle ilgili soruya dikkat çeken bir yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 18:37

Şarkıcı Deha Bilimlier'in eşini modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddia edilmiş, Demet Akalın ise "İki tarafı da uyarmıştım" açıklamasıyla gündem olmuştu. Bu ifadelerin ardından Gülşah Saraçoğlu, şarkıcıya dava açacağını söylemişti.

Akalın, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekanda sahne aldı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akalın, "Gülşah Saraçoğlu size dava açmış" sözlerinin ardından "Arkadaşlar trafiği felç ettik. Ne güzelsin Beşiktaş" diyerek konuyu geçiştirmeye çalıştı.

Aslı Bilimlier'in Deha'ya boşanma davası açıp açmadığının sorulması üzerine şarkıcı, "O kadar büyütecek bir durum yok, abartmayın" şeklinde yanıt verdi.

"ÇOK ETKİLENDİM"

Akalın, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklamasında "Ben çok üzüldüm, çünkü iki tarafı da uyarmıştım ben geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım. Deha'nın eşi Aslı benim çok yakın arkadaşım, onlar yine bu durumu atlatırlar. Tam yeni yıla girerken çok sevimsiz bir durum oldu, ben iki gündür uyuyamıyorum. Ben çok etkilendim" demişti.

Araya giren eşi Okan Kurt ise "Aslı da Deha da bizim kardeşimiz, mutlu yuvalarını kurtaracağız. Olan bir şey yok zaten" diyerek konuyu kapatmak istemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading