Yandex Metrica

Danla Bilic ve Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor? Bircan Bali açıkladı: Çok yakışıyorlar

Danla Bilic ve Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor? Bircan Bali açıkladı: Çok yakışıyorlar

Geçtiğimiz günlerde iş insanı Yusuf Engin ile yollarını ayıran Youtuber Danla Bilic'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Bilic'in Kaan Yıldırım ile birliktelik yaşadığı konuşuluyor.

Magazin

23.01.2024, 18:45

Youtube'da çektiği makyaj videoları ile tanınan Danla Bilic, 'tatlıcı' lakaplı Berat Demir ile yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman'la, ardından Yusuf Engin'le birliktelik yaşamaya başlamıştı. 

Aradığı mutluluğu Yusuf Engin'de de bulamayan Bilic, geçtiğimiz günlerde iş insanı ile birlikteliklerini sonlandırmıştı. Sessiz sedasız ayrılan çift, birbirlerini sosyal medyada takipten çıktı.

"ÇOK YAKIŞIYORLAR"

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto Dalga'nın yorumcu olduğu Söylemezsem Olmaz programında Youtuber Danla Bilic ile Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım'ın aşk yaşadığı iddiası ortaya atıldı.

Bircan Bali, canlı yayında yaptığı açıklamada "Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile Danla Bilic sosyal medya hesabından takipleşmeleri dedikoduları beraberinde getirdi. Dedikodular var, duydum. Çok da yakışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading