Yandex Metrica

Danla Bilic'ten Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt: Benden hızlısı mezarda

Danla Bilic'ten Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt: Benden hızlısı mezarda

Youtube'da yayınladığı makyaj videolarıyla şöhreti yakalayan Danla Bilic'in Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. İki isimden de iddialarla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:45

Danla Bilic, bir süredir iş insanı Yusuf Engin'le yaşadığı aşkla gündeme geliyordu. Sosyal medya fenomeni, aradığı mutluluğu yine bulamadı. Çiftin geçtiğimiz günlerde ayrıldığı ortaya çıktı.

Sessiz sedasız ayrılan 27 yaşındaki fenomenle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali, Danla Bilic ile Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım'ın aşk yaşadığını iddia etti.

Bali, Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile Danla Bilic sosyal medya hesabından takipleşmeleri dedikoduları beraberinde getirdi. Dedikodular var, duydum. Çok da yakışıyorlar" ifadelerini kullandı.

"BENDEN HIZLISI MEZARDA"

Çıkan aşk haberlerinin ardından iki ünlü isimden de açıklama geldi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Danla Bilic, "Bugün ufak bir ameliyat oldum ki inanır mısınız estetik değil. Neyse çıktığımda haberlere göre yeni sevgilim varmış benden hızlısı mezarda" ifadelerini kullandı.

KAAN'DAN DA YANIT GELDİ

Kaan Yıldırım'dan da iddialara yanıt geldi. Oyuncu, evinin salonunda çektiği videoya 'Alone (Yalnız)' notunu yazarak aşk iddialarını yalanladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading