Yandex Metrica

Danilo Zanna'ya boşanma aşamasındaki eşinden olay gönderme!

Danilo Zanna'ya boşanma aşamasındaki eşinden olay gönderme!

Masterchef'in İtalyan şefi Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanıyor. Demirbilek, boşanma aşamasında olduğu eşine göndermede bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:07

Yıllar önce Türkiye'ye seyahat amaçlı gelen İtalyan şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanışıp ülkede kalmaya devam etmişti. Zanna, kısa süre içinde ekranların sevilen yüzü haline geldi. Ancak İtalyan şef, geçtiğimiz günlerde boşanma haberiyle gündeme geldi. Zanna, 2012 yılında nikah masasına oturduğu 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanıyor.

Zeno Tibet isimli bir çocukları olan çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldı. Kararın ardından açıklama yapan ikili, "Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur." diyerek basın mensuplarından konu hakkında hassasiyet rica etmişti.

Sosyal medyada ihanet iddiaları konuşulurken, Danilo Zanna iddialara karşı sessizliğini korudu.

"İNSANLARIN İKİ YÜZÜ VARDIR"

Yaşananların ardından Tuğçe Demirbilek'ten bir paylaşım geldi. "Hiçbir şeye şaşırma. Hakikatin de insanların da iki yüzü vardır." notunu yazdı. Demirbilek'in bu paylaşımı eşi Danilo Zanna'ya gönderme olarak yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading