Yandex Metrica

Danilo Zanna ve Eda Ece'yle ilgili şaşırtan iddia! Açıklama geldi

Danilo Zanna ve Eda Ece'yle ilgili şaşırtan iddia! Açıklama geldi

Masterchef'in sevilen jürisi Danilo Zanna ve Eda Ece hakkında şaşırtan bir iddia gündeme geldi. Eda Ece, çıkan haberlere isyan etti.

Magazin

23.01.2024, 18:19

9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'le boşanma kararı alan Masterchef Türkiye yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna ve Eda Ece'nin yakın arkadaş oldukları ve sık sık görüştükleri iddia edildi. İddiaların ardından oyuncu Eda Ece isyan etti. Ece, Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

"İNSANI MESLEĞİNDEN SOĞUTUYORLAR"

2016 yılında aynı filmde rol aldıklarını ancak film seti bittiğinden beri Danilo'yu hiç görmediğini belirten Ece, "Ortada gezen "sık sık görüşüyorlar" haberlerini şikâyet ettim. Bir de tweet atayım. Şu yalan haberi işini ne olur yapmayın ya. Ne kadar gereksiz… İnsanı mesleğinden soğutuyorlar. Oyuncusun diye tanınıyorsun ünlüsün, bu yüzden her türlü yalan haber başına gelebilir. Sonra sen açıklama yapmak, avukata iletmek zorunda kalıyorsun işinin gücünün arasında. Ayıp bu ya düpedüz, habercilik değil." ifadelerini kullandı.

"SOSYAL MEDYA İYİ Kİ VAR"

Hakkında yalan haber yapanlara dava açacağını söyleyen oyuncu, "Sosyal medya iyi ki var, bu çağda insanları kandırmak daha zor. Dünya değişiyor, gelişiyor, yalan haber işi umarım sona erer. İşinin iyisi, saygın kişi ve kuruluşlara böyle haberlere yer vermedikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading