Yandex Metrica

Sitede Ara

Damla Ersubaşı Mustafa Can Keser'den şiddet gördü mü? 'Hiçbir hata tek taraflı değil'

Damla Ersubaşı Mustafa Can Keser'den şiddet gördü mü? 'Hiçbir hata tek taraflı değil'

Mustafa Can Keser ile evliliğini geçtiğimiz yıl bitiren Damla Ersubaşı, eski eşiyle yeniden barıştı. Oyuncu, şiddet gördüğü iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin

25.04.2024, 21:51

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle bilinen Damla Ersubaşı, 2016 yılında Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. İki çocukları olan çift, geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde boşanmıştı. Boşanma nedeninin ihanet ve şiddet olduğu iddia edilmişti. Yeniden bir araya gelen çiftten Ersubaşı, bugün 2. Sayfa programına konuk oldu.

"MUSTAFA TERAPİDEN SONRA DEĞİŞTİ"

"Hiçbir hata tek taraflı değil, onun da mutsuz olduğu konular vardı benimle ilgili benim de mutsuz olduğum durumlar vardı." ifadelerini kullanan Ersubaşı, bilinçli bir barışma olmadığını, kendiliğinden olduğunu belirtti. Çift terapisine gittiklerini belirten oyuncu, "Biz karşılıklı konuşamıyormuşuz onu anladık. Mustafa sinirliydi, fevriydi. Sinirini belki benimle konuşmayarak, surat asarak yansıtıyordu. Terapiden sonra Mustafa değişti." diye konuştu.

"HİÇBİR ZAMAN ŞİDDET UYGULAMADI"

"Hiçbir zaman 'Mustafa beni dövdü, şiddet uyguladı' demedim. Bunlar yazıldı ama ben hiçbir zaman böyle bir iddiada bulunmadım." diyen Damla Ersubaşı, fotoğrafının hikayesini şöyle anlattı:

"Dişim kırılıp iltihap yaptı, bütün yüzüm şişti. Bir hafta boyunca her gün biraz daha şişiyordu. O dönem de kendi markamı kurmuştum ve video çekmem gerekiyordu. Şiddet uygulamadı. Bizim kavgalarımız hep bağırış çağırıştı. Tekrar evlenmeyi düşünüyoruz ama beni ikna etmesi gerekiyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading