Yandex Metrica

Cüneyt Arkın'ın cenazesinde büyük saygısızlık! O görüntüler tepki çekti

Cüneyt Arkın'ın cenazesinde büyük saygısızlık! O görüntüler tepki çekti

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden usta sanatçı Cüneyt Arkın bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan vatandaşların tabut başında ve tabut götürülürken cep telefonu ile görüntü alması tepki çekti.

Magazin

23.01.2024, 19:29

Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın geçtiğimiz gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 85 yaşında aramızdan ayrılan Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni Teşvikiye Camii'nde yapıldı. Cenaze töreninde ise skandal anlar yaşandı.

BASIN MENSUPLARI İLE VATANDAŞ ARASINDA GERGİNLİK

Arkın'ın tabutu başında ve cenazesi götürülürken vatandaşlar selfie çekip cep telefonlarıyla görüntü almaya çalıştı. Basın mensupları ile vatandaşlar arasında gergin anlar yaşandı. Basın mensupları, kameranın önüne geçerek kendisi görüntü almaya çalışan vatandaşlara "Artık geçin yeter" diye tepki gösterdi.

İMAMDAN UYARI GELDİ

Cami imamı da tabutun önüne geçerek video çekenlere "Tabutun başında bekleme yapmayalım. Yürürken de duamızı yapabiliriz." diyerek uyardı. Cenazeye katılan vatandaşlar arasında zaman zaman gerginlikler yaşanmaya devam etti.

O görüntüler sosyal medyada tepkilere neden olurken, "Ustaya büyük saygısızlık" şeklinde yorumlar yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading